Akademikernes a-kasse

Fakta boks

Pris for A-kasse:

427 DKK

Pris for fagforening:

Åben for:

Alle

Mulighed for fagforening:

Nej

Gratis for studerende:

Ja

Hvis du er akademiker, og du gerne vil sikre dig en god, tryg og stabil økonomi, så kan det være en rigtig god idé at blive medlem af en a-kasse, der kan give dig en god og professionel rådgivning i tilfælde af, at du skulle ske at blive ledig. Når du er medlem af Akademikernes a-kasse, kan du være sikker på professionel rådgivning samtidig med, at du også vil være berettiget til at modtage den gældende dagpengesats.

Bliv deltagende i kompetencegivende kurser

Beslutter du dig for at blive medlem, så er det faktisk muligt for dig som medlem af Akademikernes a-kasse at komme med til en række forskellige arrangementer. En af de ting som rigtig mange folk vælger at deltage i er nogle af de mange kompetencegivende kurser, som du vil få mulighed for at deltage i, så snart du er medlem. Her vil du få mulighed for at styrke nogle af dine personlige kompetencer, hvilket kan være med til at gøre dig attraktiv for arbejdsmarkedet, således du vil have nemmere ved at komme tilbage i arbejde.

Kompetente folk med stor erfaring kan hjælpe dig med at finde et nyt job

Gode råd og vejledning kan være en stor hjælp for dig, som er blevet arbejdsløs, og som gerne vil have fundet et nyt job. Når du vælger at blive medlem af akademikernes a-kasse, så vil du have mulighed for at kunne til personlige samtaler, hvor der vil være mange gode råd at få i forhold til at finde et nyt job. Der sidder uddannede fagfolk klar til at hjælpe dig videre på arbejdsmarkedet, så du kan komme ud og finde dit nye drømmejob. Her er der blandt andet god mulighed for at få en hjælpende hånd med at lave en god jobansøgning og få nogle gode råd med på vejen til jobsamtalen.

Bliv medlem af a-kassen gratis når du er under uddannelse

En stor fordel ved at du sørger for at melde dig ind i denne a-kasse i rette tid er, at du vil få mulighed for at blive medlem ganske gratis. Udover det er gratis for dig at blive medlem, så vil du faktisk tilmed også få fuld dækning, hvilket helt klart gør det særdeles attraktivt for dig, som er under uddannelse af blive en del af a-kassen.

Mulighed for lønsikring hos Akademikernes a-kasse

Der er mange folk, der gerne vil sikre sig en forholdsvis høj indtjening – selv den dag de har mistet jobbet, og faktisk er dette bestemt noget af det, som godt kan lade sig gøre. Hvis du sørger for at få tegnet dig en lønsikring, så vil der være rigtig fine muligheder for at få en relativ høj indkomst – selv den dag du står og mangler et job.

Der er rigtig mange mennesker, der vælger at få tegnet sig en lønsikring samtidig med, at de melder sig ind i Akademikernes a-kasse, og det er bestemt noget, der godt kan betale sig, for det er noget, der kan give dig en meget høj økonomisk sikkerhed. Man betaler en lille smule ekstra for at få lønsikring hos Akademikernes a-kasse, men du skal regne med, at dette beløb der betales er givet rigtig godt ud, da man får meget for sine penge ved at få denne sikring.

Akademikernes a-kasse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *