Lån penge, hvis du ingen A-kasse har

Er du havnet i en situation, du ikke havde forudset? Har du mistet dit job uden at være medlem af en A-kasse? Så ved du, at du har begået en fejl ved ikke at melde dig ind i en A-kasse. Det er nemlig svært at få tingene til at hænge sammen på kontanthjælp – eller måske fuldstændig uden nogen indkomst. Hvis du optager et lån, kan du måske købe dig tid, indtil du finder et nyt job, hvor du igen kan få en ordentlig indkomst. Læs med her for at finde ud af mere om, hvilke muligheder du har for at låne penge, indtil du igen er på fode.

Kviklån

Et kviklån er et forbrugslån, der optages online. Med et kviklån kan du løse akutte behov, som du kan opleve efter en fyring. Det er hurtigt og nemt at ansøge om et kviklån, da det kun kræver en internetforbindelse for at komme i kontakt med låneudbyderne.

Hvis du optager et kviklån, får du et engangsbeløb udbetalt. Dette engangsbeløb kan altså hjælpe dig med at komme på fode, indtil du finder et nyt job – og får dig meldt ind i en A-kasse. Et kviklån er et hurtiglån, hvilket navnet også antyder. Hvis du bliver godkendt til at optage et kviklån, vil pengene være til din rådighed efter kort tid, hvilket altså er en klar fordel, hvis du står i en akut situation. Du skal dog være opmærksom på, at et kviklån er et forholdsvist dyrt lån, idet du ikke skal stille sikkerhed for lånet.

Kassekredit

En kassekredit er en anden form for lån, der kan være fordelagtig i din situation. En kassekredit er nemlig et lån, der – populært sagt – er beregnet til at håndtere likviditetsudsving. Men en kassekredit kan du hæve over på din konto, uden din bankrådgiver kommer efter dig. Du hæver simpelthen loftet på din konto, så du har en større trækningsret til rådighed. Det betyder, at du har flere penge til rådighed – du behøver dog ikke bruge af pengene, hvis det ikke er nødvendigt. Med en kassekredit skal du kun betale renter af det beløb, du bruger. Det betyder også, at du nemt kan nedbringe renten – du skal blot reducere din kredit.

Er det en god ide at låne penge?

Der er ikke noget farligt forbundet med at låne penge – hvis du har råd til at betale pengene tilbage igen. Derfor kan det faktisk være en god ide at låne penge, hvis du har udsigter til at komme i arbejde igen. Du ved nemlig dermed, at din indkomst vil stige således, du får råd til at betale gælden tilbage. Uanset om du optager et kreditlån, en kassekredit eller et helt andet lån, skal du dog være opmærksom på, at det koster penge. Hvis du står uden arbejde eller fast indkomst, kan det derfor være en god ide at undersøge, om du kan optage et lån med afdragsfrihed. På den måde kan du skabe mere luft i din økonomi, indtil du igen får en fast indtægt.

Denne artikel er leveret og skrevet af www.seedmoney.dk

0 thoughts on “Lån penge, hvis du ingen A-kasse har

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *