A-kasse studerende

Hvis man er studerende og under uddannelse, vil der være mulighed for at blive medlem af en arbejdsløshedskasse kvit og frit. Det vil altså være ganske gratis for dig at blive medlem hos de fleste af landets mange forskellige danske a-kasser.book-15584_640

Hvis du ønsker at blive medlem af en a-kasse gratis som studerende, skal du enten være elev, i lære eller under uddannelse. Samtidig er det desuden også et krav, at du er under 30 år gammel for, at du har mulighed for at få dagpenge efter endt uddannelse eller praktikforløb.

Der er igennem de senere år intet mindre end 40.000 danskere under 30 år, der har valgt at melde sig ind i en a-kasse studerende, og det har de valgt at gøre, da de som medlemmer derved har mulighed for at få økonomisk støtte – selvom de kan melde sig ind ganske gratis. Akkurat det samme kan du vælge at gøre, for det er nemlig muligt for dig at blive medlem af en a-kasse som studerende kvit og frit, og du vil derved få fuld dækning.

Få hjælp til jobansøgningen

Hos langt de fleste a-kasser vil der være glimrende mulighed for at få en hjælpende hånd til at få lavet en jobansøgning, og derfor er der helt klart også mange, der sørger for at udnytte, at man har mulighed for at få hjælp til dette hos sin a-kasse. Så snart du er blevet medlem af en a-kasse, er der altid rigtig god og professionel rådgivning og vejledning at få, så du kan komme ud og få dig det helt perfekte drømmejob.

Rådgivning til valg af karrierevej samt gode råd til jobsamtalen hører også under denne kategori og vil altså også være en del af den hjælp, som din a-kasse kan give dig.

Hvilken a-kasse studerende er den bedste at vælge?
Hvis du er studerende, og du godt kunne tænke dig at blive medlem af en a-kasse, så skal du selvfølgelig sørger for at få valgt dig den helt rette af slagsen. Der findes rigtig mange forskellige a-kasser, som du kan være medlem af, og derfor er det selvfølgelig også smart, at du sørger for at få meldt dig ind i den helt rette.

Når man skal vælge sig den perfekte a-kasse, så kan det blandt andet være fornuftigt af se på medlemstilfredsheden hos de forskellige a-kasser, men det kan naturligvis også være super godt at du sørger for at få valgt dig et sted at blive medlem, hvor du er sikker på, at du får nemlig af de mange fordele, som du vægter højt.