CA a-kasse

Fakta boks

Pris for A-kasse:

474 DKK

Pris for fagforening:

50 DKK

Åben for:

Alle

Mulighed for fagforening:

Ja

Gratis for studerende:

Nej

CA A-kasse er en a-kasse, der særligt er rettet mod de højuddannede folk ude i det private erhvervsliv. Der er mange forskellige personer, der har mulighed for at blive medlem af denne a-kasse, eftersom den både henvender sig til nyuddannede, selvstændige, ledere samt folk, der har været ude i erhvervslivet igennem rigtig mange år.

Hvis du pludselig skulle ske at stå som ledig, så er det her, at denne fremragende a-kasse kan hjælpe dig. Der er rig mulighed for at få en hjælpende hånd, hvis du en dag står i den situation, at du ikke har nogen fast indkomst.

Få dagpenge fra CA a-kasse hvis du bliver ledig

Såfremt du en dag bliver ledig, så er der heldigvis mulighed for, at du som medlem af denne a-kasse kan få dagpenge, så du er sikret en fast månedlig indtægt. På den måde skal du ikke bekymre dig om, at du pludselig en dag ikke har penge til at forsørge familien. Du får dagpenge som medlem, hvilket giver dig en god økonomisk tryghed.

Bliv gratis medlem som studerende

Hvis du er studerende, så er det faktisk sådan, at der vil være mulighed for, at du kan blive medlem af a-kassen kvit og frit. Du skal altså ikke betale en eneste krone for dit medlemskab, hvis du melder dig ind, imens du er under uddannelse. Når du er færdig med din uddannelse, så vil du ligeledes også have mulighed for at få dagpenge i et helt år efter endt studie, og her vil der være mulighed for at få et beløb lydende på 14.690 kroner ekstra i dagpenge.

Mange fordele som studerende

Er du medlem af denne a-kasse, så er det faktisk muligt for dig at finde mange andre fordele end bare de rent økonomiske. Det er nemlig også sådan at CA a-kasse kan fungere som sparringspartner for dig, og du vil som udgang få adgang til at deltage i en masse arrangementer, der særligt er lavet for medlemmerne. Her vil du blandt andet få mulighed for at deltagende i kompetencegivende arrangementer og kurser, der kan være medvirkende til at bringe dig endnu tættere på dit drømmejob. Der vil altså med andre ord være en lang række andre fordele ved medlemskab udover bare det, at du har en sikkerhed rent økonomisk.

Lav kontingent og meget for pengene

Er det sådan, at du ønsker at melde dig ind i denne a-kasse, så er det faktisk muligt for dig at blive medlem for en relativ lav pris. Som medlem betales der et beløb hver måned på ca. 464 kroner. Der betales kvartalvis, hvilket betyder, at det vil koste ca. 1392 kroner hver 3. Måned. Den største del af det beløb, som du betaler i kontingent, bliver betalt direkte videre til staten.

Så snart du har betalt dit kontingent, vil du både få mulighed for at få økonomisk sikkerhed samtidig med, at du også vil få mulighed for at benytte dig af de mange fantastiske tilbud, som a-kassen stiller til rådighed for dig.

Få en hjælpende hånd til at få et nyt job

Når man skal videre ud i erhvervslivet og have sig et nyt job, så er det helt klart klogt af dig, at du på det kraftigste overvejer karriererådgivning. CA A-kasse kan fungere som en glimrende sparringspartner, hvis du godt kunne tænke dig at få hjælp til at komme godt videre ud i erhvervslivet, og der vil være rig mulighed for at få hjælp – blandt andet til at strikke en god jobansøgning sammen.

CA a-kasse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *