Lærernes a-kasse

Fakta boks

Pris for A-kasse:

432 DKK

Pris for fagforening:

Åben for:

Lønmodtagere

Mulighed for fagforening:

Nej

Gratis for studerende:

Ja

Som medlem af Lærernes a-kasse vil du først og fremmest få en høj grad af økonomisk sikkerhed, som vil være med til at sikre, at du får ret til at modtage dagpenge, hvis du pludselig en dag skulle ske at stå uden en fast indtægt.

Hos Lærernes a-kasse vil du få en hjælpende hånd til at komme tilbage på arbejdsmarkedet

Hvis du har mistet dit job, og du gerne vil tilbage på arbejdsmarkedet, så vil der heldigvis være rigtig god hjælp for dig at hente hos dem. Der sidder dygtige, erfarne og ikke mindst yderst kompetente folk klar til at hjælpe dig med at komme tilbage på arbejdsmarkedet. Der er mange mennesker, der gerne vil have en hjælpende hånd til sådan noget som at skrive en god jobansøgning, og det vil du helt afgjort have rig mulighed for, hvis du vælger at blive medlem hos Lærernes a-kasse.

Dog er det bestemt ikke blot hjælp til jobansøgningen, som du kan se frem til, hvis du vælger at blive medlem hos Lærerens a-kasse. Som medlem er det nemlig også den stor fordel, at man har mulighed for at komme med til diverse kurser og arrangementer, og det kan helt klart godt være en stor fordel for dig, der skal have fundet et nyt hjælp.

Kom på kompetencegivende kurser som medlem

Arrangementer og kurser, som kan være med til at styrke din position i forhold til at finde et nyt arbejde vil også høre til blandt nogle af de fordele, der vil være ved, at du bliver medlem af a-kassen. Denne arbejdsløshedskasse tilbyder nemlig, at du kan deltage i en række forskellige arrangementer, hvor du kan styrke en række af dine personlige kompetencer, hvilket kan være en rigtig stor fordel for dig, når du skal videre ud og søge dit nye job.

Hvilke kurser kan du komme på som medlem af arbejdsløshedskassen?

A-kassen vil kunne tilbyde dig nogle spændende og ikke mindst også meget nyttige kurser, som du uden tvivl vil kunne få meget stor glæde af, når du skal ud for at finde dig et nyt arbejde.

Du vil kunne deltage ganske gratis i forskellige IT-kurser, som vil styrker dine kompetencer indenfor blandt andet:

  • Excel regneark
  • Tekstbehandling i Word
  • Outlook Mail- og kalenderstyring
  • Powerpoint
  • Indføring af sociale medier på flere forskellige niveauer
  • InDesign
  • Adobe Photoshop

Alle ovenstående kurser er rettet med at styrke dine faglige kompetencer indenfor IT-verdenen, og det kan helt bestemt være noget, der kan komme dig til meget stor gavn, når du skal ud for at finde dig et nyt job.

Pengene for et medlemskab hos Lærernes a-kasse er givet rigtig godt ud

De penge, som du skal betale for at blive medlem af a-kassen er helt klart givet rigtig godt ud. Når du først har betalt dit kontingent, så vil du få adgang til utrolig mange forskellige spændende ting, som du kan være helt sikker på kan være til stor gavn for dig, og som uden tvivl vil give dig en rigtig god tryghed. Ønsker du udover det at være berettiget til at modtage dagpenge også at tegne dig en lønsikring hos arbejdsløshedskassen, så er der naturligvis også rig mulighed for, at kan du gøre dette.

Lærernes a-kasse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *