3F a-kasse

Fakta boks

Pris for A-kasse:

481 DKK

Pris for fagforening:

435 DKK

Åben for:

Lønmodtagere

Mulighed for fagforening:

Ja

Gratis for studerende:

Nej

Fagligt Fælles Forbund er navnet på den a-kasse, der forkortes ”3F”. Her er der tale om en fagforening og a-kasse, der har rigtig mange år på bagen, og det er samtidig også en af de større a-kasser, der er at finde i Danmark.

Når man er medlem af 3F, så skal man ikke tvivle et sekund på, at der vil være god hjælp og rådgivning at hente for dig, som har behov for vejledning omkring din videre uddannelse samt karrieremuligheder. Der sidder erfarne fagfolk hos 3F, som er parate til at hjælpe dig med at komme videre rent arbejdsmæssigt på bedst mulig vis.

Få tryghed med ret til dagpenge

Det at være medlem af en a-kasse som 3F er helt sikkert noget af det, der uden tvivl kan give en meget store tryghed, og der er slet ingen tvivl om, at man kan få rigtig meget ud af at melde sig i netop denne a-kasse. Når du har valgt at blive medlem af en a-kasse som denne, så er der helt klart rigtig fine muligheder for, at du kan sikre dig selv rent økonomisk således, at du fortsat vil have en fast indtægt – selv den dag du eventuelt skulle ske at miste dit arbejde. Når du er medlem, så vil du nemlig være berettiget til at modtage et beløb på helt op til 17.918 kroner hver eneste måned, og det er naturligvis en fremragende tryghed, som gør, at du ikke behøves at bekymre dig så meget i tilfælde af, at du en dag skulle ske at blive ledig og stå uden en indtægt fra en arbejdsgiver.

Lønsikring såfremt du ønsker dette

Der er en del folk, der beslutter sig for at tegne en lønsikring, og det er noget, som kan give dig en ekstra stor økonomisk tryghed i din hverdag. Når man har fået tegnet sig en lønsikring, så vil dette i praksis betyde, at du vil være sikret næsten den samme indtjening, som du havde dengang, hvor du var i arbejde.

At have sig en lønsikring kan derfor godt vise sig at være en rigtig god idé selvom det koster lidt, for hvis man en dag skulle ske at blive ledig, så er det bestemt en væsentlig forskel der vil være på blot at være almindelig medlem af en a-kasse og så være medlem af en a-kasse samt have tegnet en lønsikring. Hos 3F a-kasse er der mulighed for, at du kan få en lønsikring, så kan bevare en meget stor del af den indtægt, som du havde før, du mistede jobbet. Dette kan stærkt anbefales, hvis du eksempelvis har mange månedlige udgifter og derfor også har behov for et relativt højt månedligt rådighedsbeløb.

3F a-kasse tilbyder dig professionel rådgivning og mulighed for deltagelse i diverse arrangementer

Det at være medlem af denne a-kasse har helt klart rigtig mange fordele. Det er først og fremmest en rigtig god idé, da der er mulighed for at få en super god og professionel rådgivning, hvor du får hjælp til at komme tilbage på arbejdsmarkedet. Der er desuden god hjælp at hente på andre måder – blandt andet ved deltagelse i diverse forskellige kurser og arrangementer, hvilket kan være en stor fordel for dig, der er blevet ledig.

Helt overordnet set vil der uden tvivl være mange fordele ved at blive medlem af 3F.

3F a-kasse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *