FTF A-kasse

Fakta boks

Pris for A-kasse:

430 DKK

Pris for fagforening:

Åben for:

Alle

Mulighed for fagforening:

Nej

Gratis for studerende:

Nej

Skal du være medlem af en a-kasse, så skal du selvfølgelig have fundet dig et sted at blive medlem, hvor der vil være mulighed for, at du kan komme til at få netop den service, som du godt kunne tænke dig.

Som medlem af FTF A-kasse vil du kunne få ret til dagpenge, hvis du skulle ske at blive ledig og pludselig står uden arbejde. Udover du som medlem vil blive berettiget til at modtage dagpenge, så vil det herudover også være muligt for dig at modtage lønsikring. Dette betyder, at du kan komme til at få et beløb på helt op til 40.000 kroner om måneden i lønsikring, så du kan være sikker på at have en fast indkomst – selv hvis du en dag skulle ske ikke at have dit arbejde længere. Dette er naturligvis en meget stor fordel, og det er selvsagt også en stor tryghed at vide, at man altid har mulighed for at få en indkomst – selv hvis man en dag pludselig ender med at stå uden job.

Bliv medlem af FTF A-kasse til en fornuftig pris

Der er bestemt ingen tvivl om, at det er billigt for dig at blive medlem af FTF a-kasse. Det er nemlig sådan, at prisen for at blive medlem i denne arbejdsløshedskasse i øjeblikket ligger på blot 430 kroner om måneden. Dette er naturligvis et meget beskedent beløb i forhold til den sikkerhed og tryghed, du vil have, når du er blevet meldt ind i a-kassen. Derfor er der bestemt ingen tvivl om, at de penge, som du betaler for at være medlem af denne a-kasse er givet utrolig godt ud, og det er helt bestemt et sted, hvor man vil få rigtig meget for sine penge.

Få professionel rådgivning og vejledning til at finde dit nye job

Står man og har mistet sit arbejde, så vil man selvfølgelig gerne videre ud på arbejdsmarkedet for at finde sig et nyt arbejde. Der er mange forskellige steder, hvor du kan søge job, men inden du går ud for at søge et nyt job, kan det være en rigtig god idé at få drøftet din situation med en af dygtige folk, der sidder klar til at hjælpe dig hos FTF a-kasse. A-kassen står nemlig klar til at give dig en hjælpende hånd i forhold til det at yde professionel og kompetent rådgivning, der kan styrke din position, når du skal ud for at søge et nyt job. Der vil både være mulighed for at få a-kassen til at hjælpe dig med din ansøgning samt dit CV. Herudover vil der blandt andet også kunne gives gode råd i forhold til, hvad du bør gøre, når du er inde til en jobsamtale.

Mulighed for deltagelse i medlemsarrangementer

Hvis du vælger at blive medlem af FTF-A a-kassen, så vil du blive berettiget til at deltage i nogle af de mange forskellige spændende medlemsarrangementer, der bliver arrangeret for de folk, der er medlem af denne a-kasse. Nogle af disse arrangementer vil blandt andet have til formål at styrke dine personlige kompetencer, således du bliver bedre rustet til at komme ud og finde dig et nyt job.

FTF A-kasse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *