Det faglige hus a-kasse

Fakta boks

Pris for A-kasse:

466 DKK

Pris for fagforening:

69 DKK

Åben for:

Alle

Mulighed for fagforening:

Ja

Gratis for studerende:

Nej

Er man interesseret i at blive medlem af Danmarks absolut billigste fagforening med a-kasse for alle, så er det helt rigtige valg uden tvivl Det Faglige Hus. Selvom man her vil få sig et medlemskab til en a-kasse, der er meget billig at være en del af, så er det faktisk stadigvæk sådan, at der vil være en lang række forskellige medlemsfordele, som du kan nyde godt af. Blandt de mange fordele der vil være mulighed for at få som medlem kan du blandt andet nyde godt af fordele som:

 • Gratis gaver
  Det faglige hus vil gerne takke deres medlemmer, og det gør de blandt andet ved at give dem gratis gaver. Hvis du vælger at blive medlem af det faglige hus, så kan du en gave på en værdi på op til 500 kroner. Der vil desuden også være mulighed for, at du kan hverve andre nye medlemmer til Det Faglige hus og derved få endnu større gaver som tak for din hjælp.
 • Tilbudsshoppen
  Tilbudsshoppen hos Det faglige hus a-kasse vil åbne dørene til, at du får mulighed for at gøre nogle rigtig gode handler. Der er nemlig mulighed for at opnå nogle rigtig gode medlemsrabatter, hvor du kan spare penge på en lang række forskellige ting.
 • Billetter til sport
  Så snart du har meldt dig ind i denne arbejdsløshedskasse, så vil du også kunne få mulighed for at få biletter til topsportskampe – ganske gratis.
 • Forsikringstilbud
  Forsikringer kan godt være forholdsvis dyre, men som medlem af Det faglige hus er det bestemt billigt for dig at blive forsikret. Du kan nemlig opnå gode besparelser på forsikringer.
 • Fordele som studerende under uddannelsen
  Hvis du er studerende, så vil du have mulighed for at blive medlem af Det Faglige Hus ganske gratis. Selvom det er ganske gratis for dig at blive medlem, så vil du stadigvæk have fuld dækning.
 • Ferie og fritid
  Kan du godt lide ferie og fritid, så er der altid nogle ganske gode og yderst fordelagtige tilbud at finde hos Det Faglige Hus. Her er der rabat på en lang række gode og spændende ferie- og fritidsoplevelser.

Særligt mange fordele for dig, der er under uddannelse

Hvis du er under uddannelse, så er det faktisk ganske gratis for dig at blive medlem af Det faglige hus. Ikke nok med at du vil have mulighed for at blive medlem ganske gratis. Du vil herudover også få mulighed for at få ret til dagpenge, såfremt du opfylder de gældende krav, der er ved a-kassen. Faglig hjælp til at komme videre efter endt uddannelse er helt klart også en stor fordel for dig, der netop har afsluttet en uddannelse, så du kan komme ud på arbejdsmarkedet, og det er også en af de ting, som Det Faglige hus kan hjælpe dig med.

Det faglige hus a-kasse – et godt glimrende valg

Er du blevet fast besluttet på, at du gerne vil lade dig valg falde på det faglige hus a-kasse, så kan du også godt være sikker på, at du har gjort dig et ganske glimrende valg. Man får nemlig helt afgjort rigtig meget for sine penge, og det er jo bestemt også en af de grunde til, at der er mange folk, der har valgt at gøre brug af netop denne a-kasse. Fordelene som medlem er helt klart mange, og så er det jo bestemt også en ganske rimelig og overkommelig pris, der skal betales for at blive medlem.

Det faglige hus a-kasse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *