FOA A-kasse

Fakta boks

Pris for A-kasse:

471,00 DKK

Pris for fagforening:

77,00 DKK

Åben for:

Lønmodtagere

Mulighed for fagforening:

Ja

Gratis for studerende:

Ja

FOA A-kasse er en dansk a-kasse, der kan hjælpe dig, hvis du en dag står og mangler en fast indkomst, fordi du har mistet dit arbejde. FOA har i mange år hjulpet rigtig mange mennesker, der er blevet arbejdsløse. Hvis man skulle ske at blive arbejdsløs, så er det selvfølgelig vigtigt, at man sørger for at få fundet en løsning, så man kan sikre sig, at man har en fast indkomst i form af dagpenge.

Som medlem af FOA a-kasse vil du få ret til at modtage dagpenge, så du har en god økonomisk tryghed.

Hvor meget koster det at være medlem af FOA?

Hvis du gerne vil være medlem af FOA, så skal du regne med at komme af med et månedlig beløb lydende på 464 kroner om måneden som fuldtidsansat i 2015. Er du deltidsansat vil beløbet lyde på 351 kroner om måneden.

Så snart kontingentet er betalt, vil du få adgang til en lang række medlemsfordele.

Kom gratis til arrangementer og på kurser gennem a-kassen

Så snart du er blevet medlem af FOA a-kasse, vil du få den fantastiske medlemsfordel, at du vil få mulighed for at deltage i en lang række spændende og kompetencegivende arrangementer, der kan være med til at give dig styrkede kompetencer, der er guld værd, når du skal ud for at have fundet dig et nyt arbejde. Der er mange mennesker, der vælger at tage på et af de mange gode og kompetencegivende kurser, som du kan komme på hos FOA, og det er ganske enkelt fordi, at du derved kan få styrket nogle af dine kompetencer, hvilket vil være med til at gøre dig som medarbejder attraktiv for erhvervslivet. Derfor er det bestemt en god idé, at du sørger for at overveje muligheden for at deltage i nogle af alle de mange gode arrangementer, som du kan deltage i som medlem.

FOA a-kasse giver dig mulighed for lønsikring

Der er mange folk, der bliver medlem af en a-kasse, som udover prisen for det almindelige medlemskab også vælger at tegne lønsikring, som er en form for tillægsforsikring. Hvis du beslutter dig for at få en lønsikring, vil det blive muligt for dig at få et højere beløb ind på din konto hver måned i tilfælde af, at du bliver arbejdsløs, og det kan derfor være en rigtig fin idé at gøre dette.

Som medlem hos FOA vil du få rigtig meget ud af dine penge

Når du er først er blevet meldt ind i a-kassen, så er der helt afgjort mange fordele for dig, og det gør helt sikkert også, at de penge, som du betaler for at være medlem er givet rigtig godt ud. Der er enormt mange fordele, som du kan helt klart kan få stor glæde af, og derfor er det selvfølgelig også noget, som er værd at betale til.

Din berettigelse til at modtage dagpenge er i sig selv en rigtig god sikkerhed og tryghed, og når man herudover også som medlem vil få mulighed for at deltage i diverse spændende og relevante arrangementer og kurser, er det naturligvis noget, som man kan få rigtig meget ud af. Derfor kan du med fordel overveje at blive medlem hos a-kassen FOA.

FOA A-kasse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *