Krifa A-kasse

Fakta boks

Pris for A-kasse:

464 DKK

Pris for fagforening:

39 DKK

Åben for:

Alle

Mulighed for fagforening:

Ja

Gratis for studerende:

Nej

Krifa er en arbejdsløshedskasse, der henvender sig til alle. Her vil der være mulighed for at få hjælp i tilfælde af, at du er endt i arbejdsløshed. Hvis du er blevet fyret, eller hvis du er blevet syg, således du derfor ikke kan arbejde, kan det være særdeles godt at have et medlemskab af arbejdsløshedskassen, Krifa. Det er med et medlemstal på intet mindre end 186.000 personer i a-kassen, og det er folk i rigtig mange forskellige brancher, der vælger at melde sig ind hos Krifa. Hvis du godt kunne tænke dig at finde en god arbejdsløshedskasse, der kan hjælpe netop dig, hvis du skulle ske at blive arbejdsløs på et tidspunkt, så er det helt bestemt en rigtig god idé, at du stærkt overvejer at anvende Krifa.

Assistance kan du få fra din Krifa a-kasse

Ønsker du assistance til at finde et nyt job i forbindelse med, at du er blevet arbejdsløs, så er det faktisk muligt for dig at få god og professionel hjælp fra din Krifa a-kasse. Når du er medlem, vil du have ret til at modtage rådgivning og sparring fra a-kassen. De kan hjælpe dig med at finde et nyt job, så du derved kan være sikret en fast indkomst – selv hvis du mister dit job på et tidspunkt. Dette indberetter blandt andet mulighed for at få hjælp til at lave den helt rette jobansøgning, som vil styrke dine muligheder og chancer for at finde et nyt job.

Mulighed for at få lønsikring

Der er mange danskere, der gerne vil have sig en lønsikring, så de har mulighed for at få en større månedlig indkomst, hvilket vil være medvirkende til at give dig økonomisk tryghed og stabilitet. Det som adskiller dagpengesatsen fra en lønsikring er, at du ved at få lønsikring kan være sikker på, at du får et væsentligt højere beløb, end det som den normale dagpengesats ligger på.

Hvor meget du kan få i lønsikring afhænger selvfølgelig rigtig meget af, hvor meget du tjente, før du mistede dit arbejde. Såfremt du godt kunne tænke dig at få en god løsning i forhold til dette, vil der være rig mulighed for at få lavet lønsikring hos Krifa til en ganske fordelagtig pris, så du er sikret en månedlig indtægt, der ligger meget tæt på den indtægt, du havde dengang, hvor du havde arbejde.

Hvad skal man give for at blive medlem af Krifas arbejdsløshedskasse?

Er du interesseret i at blive medlem hos Krifa arbejdsløshedskasse, så kan du til en ganske tilforladelig pris blive medlem. Det koster nemlig kun 503 kroner om måneden at blive en del af a-kassen. For denne pris er du som medlem berettiget til at modtage dagpenge, hvis du mister dit arbejde, og det er jo naturligvis en stor økonomisk tryghed.

Udover den økonomiske tryghed, så er der også rigtig god rådgivning at få, da der sidder kompetente folk klar til at hjælpe dig med at finde et nyt job. Der bliver rundt omkring i landet afholdt forskellige arrangementer, som du har mulighed for at deltage i som medlem. På den måde kan du få styrket dine kompetencer, så du derved kan sikre, at du er attraktiv for arbejdsmarkedet i kraft af styrkede og forbedrede kompetencer.

Krifa A-kasse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *