Frie funktionærer

Fakta boks

Pris for A-kasse:

461 DKK

Pris for fagforening:

69 DKK

Åben for:

Alle

Mulighed for fagforening:

Ja

Gratis for studerende:

Nej

Ønsker du at blive medlem af Frie funktionærer a-kasse, vil du kunne give dig selv en god økonomisk tryghed. Så snart du er blevet medlem af a-kassen, vil du være berettiget til at modtage både dagpenge såvel som efterløn, såfremt du lever op til de gældende regler, der er for at modtage netop dette.

Et medlemskab vil altså dermed være noget, der er med til at sikre dig en rigtig god og stabil økonomisk tryghed, som du kan få meget stor glæde af i fremtiden.

Frie funktionærer a-kasse yder god hjælp når der skal findes en ny arbejdsplads til dig

Hvis du er den situation, at du er blevet ledig, og du godt kunne tænke dig at få fundet et nyt arbejde, så vil der være rigtig god hjælp at hente hos Frie funktionærer, som altid står klar til at give dig en hjælpende hånd med at finde et nyt arbejde.

Du vil altså med andre ord have den kæmpe fordel, at du som medlem altid har mulighed for at få en personlig samtale med en kyndig og professionel vejleder, der kan være behjælpelig med at finde et nyt job til dig. Dette er en stor fordel, da det er med til at sørge for, at der er væsentlig større chance for, at du kommer tilbage på arbejdsmarkedet forholdsvis hurtigt.

Du kan deltage i a-kassen mange gode og spændende arrangementer og kurser

Når man er ledig, og man skal ud for at have fundet sig et nyt job, så er det helt klart en rigtig god ide, at du får gjort dig nogle overvejelser omkring, hvad der kan være med til at sørge for, at chancen for at du vil få et nyt job vil højnes. Et medlemskab hos Frie Funktionærer a-kasse vil betyde, at du også vil have mulighed for at deltage i en række forskellige arrangementer, der kan være til meget stor gavn for dig, når du skal videre ud og have fundet dig et nyt job.

Der er et væld af forskellige spændende kurser, som du kan deltage i som medlem – og endda ganske gratis.

Pengene du betaler for at blive medlem af Frie Funktionærer a-kasse er givet rigtig godt ud

Når man betaler et beløb for at blive medlem af de frie funktionærers a-kasse, kan du være sikker på, at du vil få dig en løsning, der giver dig en god tryghed. Derfor er det bestemt heller ingen tvivl om, at de penge, som du betaler for at være medlem uden tvivl er givet rigtig godt ud.

Det er i øvrigt værd at huske på, at hvis du godt kunne tænke dig en højere sats end dagpengesatsen, så vil der også være mulighed for dette. For at det kan lade sig gøre, vil det dog blot kræve, at du sørger for at gøre brug af muligheden for at tegne en lønsikring. Hvis du gerne vil sikre dig selv en højere sats, så vil dette være muligt ved at få lavet en lønsikring, som gør, at du kan bevare tæt på den samme indtægt, som du havde før, du blev arbejdsløs. Dette er en stor tryghed, som mange mennesker vælge at få, og det er bestemt også en stor fordel at have – særligt hvis du før havde et forholdsvis velbetalt job.

Frie funktionærer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *