Min A-kasse

Fakta boks

Pris for A-kasse:

445 DKK

Pris for fagforening:

Åben for:

Alle

Mulighed for fagforening:

Nej

Gratis for studerende:

Ja

Min a-kasse er en a-kasse, der henvender sig til mænd og kvinder i alle aldre. Der er tale om en mindre LO arbejdsløshedskasse, der henvender sig til lønmodtagere i Danmark. Samlet set er der i denne a-kasse intet mindre end over 71.000 medlemmer. Denne a-kasse hører til blandt en af de absolut ældste af sin slags.

Som studerende vil du have mulighed for at blive medlem af a-kassen kvit og frit. Er du ikke studerende, vil der være mulighed for at blive medlem af denne a-kasse til en ganske favorabel pris.

Få økonomisk tryghed med min a-kasse

Hvis du vælger at melde dig ind her, vil du være sikret økonomisk tryghed, hvis du pludselig en dag skulle ske at stå uden en fast månedlig indtægt. A-kassen vil nemlig være med til at sikre, at du igen kan få dig en månedlig indtægt, på trods af at du har mistet dit arbejde. Dette beløb læner sig meget tæt op af det, som du har fået, dengang du var i arbejde.

At være medlem vil derfor kunne give dig en god økonomisk tryghed, der vil være med til at sikre, at du altid er sikret en fast stabil månedlig indtægt, som giver mulighed for fortsat at forsørge din familie og dig selv.

Rådgivning og sparring

Er man endt i arbejdsløshed, så er det ofte en rigtig god idé, at man får taget en dialog med erfarne folk, der kan komme med rådgivning og sparring i forhold til hvilke ting, man kan gøre for, at man igen kommer ud på arbejdsmarkedet, hvis man står i en situation, hvor man er arbejdsløs.

Som medlem vil der være rig mulighed for at få kyndig hjælp og vejledning i, hvordan du kan komme videre og finde dig et nyt arbejde. Hvis man ønsker at komme ud af arbejdsløshed, så vil det helt sikkert være en rigtig god idé, at man får drøftet sine fremtidige muligheder med en erfaren person, der kan komme med gode råd og sparring omkring, hvad man helt konkret kan gøre, hvis man ønsker at få et job og komme tilbage på arbejdsmarkedet.

Der er mange fordele ved at vælge min a-kasse

Såfremt du vælger at gøre brug af netop denne a-kasse, vil der helt sikkert være en lang række fordele. Du vil først og fremmest blive medlem hos en af de danske a-kasser, der kan tilbyde dig et medlemskab til en meget fordelagtig pris. Ser man på indholdet i det, som du vil få for dine penge, så vil der helt klart være meget, som du får for de penge, du betaler for medlemskabet.

Du bør ligeledes også huske på, at min a-kasse af flere omgange har vundet prisen som værende den a-kasse, der har de mest tilfredse medlemmer. Arbejdsdirektoratet har i både 2005, 2007 og 2009 kåret a-kassen til at være den, som har de absolut mest tilfredse medlemmer.

Som medlem af netop denne a-kasse, vil der forelægge mulighed for, at du kan få helt op til 17.918 kroner om måneden, hvilket kan give dig en god og solid tryghed i forhold til dine faste udgifter.

Min A-kasse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.