Ase a-kasse

Fakta boks

Pris for A-kasse:

467 DKK

Pris for fagforening:

67 DKK

Åben for:

Alle

Mulighed for fagforening:

Ja

Gratis for studerende:

Nej

Forholder det sig sådan, at du gerne vil have fundet dig en god a-kasse, som du kan blive medlem af, så er det helt bestemt en ganske glimrende idé, at du sørger for at overveje en Ase A-kasse. Her vil du nemlig kunne blive medlem og være sikker på økonomisk tryghed for et ganske overkommeligt månedlig beløb.

Dagpenge bør sin lønmodtager og som selvstændig

Uanset om du arbejder som selvstændig eller som lønmodtager, vil du have mulighed for at anvende Ase a-kasse som din arbejdsløshedskasse, og det er der bestemt rigtig mange fordele ved. Der er for det første det, der vil åbne dørene for, at du bliver berettiget til at få dagpenge, hvis du mister dit job. Dette er i sig selv et rigtig stærkt sikkerhedsnet, der kan give en stor grad af tryghed i hverdagen, så man derved kan være sikker på at bevare en god, fast og solid indtægt måned efter måned.

Uanset din karrieremæssige baggrund vil du også have mulighed for at få lavet dig en løsning med lønsikring. Hvis du vælger at få oprettet dig en lønsikring, så kan du se frem til at få stort set den samme indtægt, som du havde før du mistede dit arbejde.

Få hjælp til at komme i job ved hjælp af din Ase a-kasse

Når du skal tilbage på arbejdsmarkedet, så kan det helt sikkert være en rigtig god idé med kyndig professionel hjælp fra nogle folk, der eksempelvis kan hjælpe dig med at få skrevet en god ansøgning. Udover du kan få god hjælp til at få lavet en god ansøgning, som du kan sende ud til forskellige arbejdspladser, så kan du herudover også få mulighed for at få en lang række gode råd med på vejen, som du kan gøre brug af, når du sidder til jobsamtale hos de danske virksomheder.

Hvor meget koster det at blive medlem af arbejdsløshedskassen Ase?

Skal du være medlem af arbejdsløshedskassen, Ase, så er dette en af de ting, der vil være muligt for dig til en pris, der er til at have med at gøre. For en pris lydende på blot 512 kroner om måneden, kan du sikrer dig, at du har en fast månedlig indtjening – uanset om du er i arbejde eller ej. Der er rigtig mange folk, der har valgt at melde sig ind i Ase, da man får meget for sine penge, og hvis du både vil sikre dig retten til at modtage dagpenge samtidig med, at du får en masse andre fordele, så er det bestemt et godt sted at blive medlem.

Husk desuden også på at du som medlem af Ase a-kasse vil få mulighed for at deltage i en lang række interessante arrangementer, der særligt er arrangeret for medlemmerne af arbejdsløshedskassen. Disse arrangementer indbefatter blandt andet gode og kompetencegivende kurser, der kan være medvirkende til at styrke dine personlige kompetencer, hvilket kan være til stor gavn for dig, når du skal ud for at finde dig et nyt arbejde.

Ase a-kasse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *