Kristelig a-kasse

Fakta boks

Pris for A-kasse:

39 DKK

Pris for fagforening:

464 DKK

Åben for:

Alle

Mulighed for fagforening:

Ja

Gratis for studerende:

Nej

Kristelig a-kasse er den arbejdsløshedskasse, der også bliver kaldt for Krifa. Det er en a-kasse, der bliver anvendt af rigtig mange forskellige personer, og det er bestemt muligt for dig at blive medlem af denne a-kasse for en ganske fordelagtig pris. Der er folk med vidt forskellige baggrunde, der vælger at blive medlem af Krifa, og det er fordi, at der her er tale om en af de a-kasser, der henvender sig til folk med mange forskellige baggrunde.

Bliv berettiget til at få dagpenge hvis du bliver ledig

Hvis du mister dit arbejde, så er det naturligvis altid godt, at man har en sikkerhed, som gør, at man altid vil have mulighed for at få sig en fast indkomst. Det er netop det, som du vil have mulighed for, hvis du er medlem af en a-kasse, hvor du får fuld dækning i tilfælde af, at du mister dit arbejde. Hos Krifa kan du som medlem få en dagpengesats, som du kan leve af, så du ikke pludselig ender med at stå uden en fast indkomst, og dette er naturligvis et rigtig dejligt sikkerhedsnet at have.

Få mulighed for lønsikring

Hvis du gerne vil sikre dig, at du får flere penge end bare den normalt dagpengesats, så kan det være, at det måske vil være en god løsning for dig at få lavet en ordning med en lønsikring. Hvis man vælger at få sig en lønsikring, så kan man bevare næste den samme indkomst, som man havde før, man mistede sit arbejde. Dette kan man selvfølgelig få meget stor glæde af, og det er der helt klart også mange folk, der vælger at få.

Få en hjælpende hånd til at få

Et nyt job er naturligvis en af de ting, som man kan få rigtig meget ud af at få hjælp til at få. Der er mange mennesker, der vælger at gøre brug af muligheden for at få en hjælpende hånd fra deres a-kasse, når de skal ud for at have fundet sig et nyt job, og her skal du slet ikke tvivle et sekund på, at der vil være rigtig god hjælp at hente hos Kristelig a-kasse. Her kan du blandt andet få hjælp til at få klaret jobansøgningen, og du vil også kunne få gode råd med på vejen, så du øger chancen for at få dig et job.

Hvad koster det at blive en del af den kristelige a-kasse?
Den pris man skal af med for at blive en del af kristlig a-kasse starter på blot 503 kroner om måneden. Når du er medlem, så vil du uden tvivl få rigtig meget ud af dette beløb, som du betaler for at være en del af a-kassen, for det er nemlig sådan, at man som medlem udover at blive berettiget til dagpenge også kan se frem til at nyde godt af nogle af de mange andre fordele, der også er.

En stor a-kasse med mange tilfredse medlemmer

Den kristelige a-kasse hører bestemt til blandt en af de større a-kasser her i landet. Faktisk er det den 4. Største arbejdsløshedskasse, der findes i Danmark, hvor der er intet mindre end 186.000 medlemmer. Tilfredsheden blandt de mange medlemmer er samtidig også rigtig stor. Faktisk vil 9 ud af 10 medlemmer anbefale medlemskab af denne a-kasse til andre, og det er naturligvis fordi, at man får sig en rigtig god løsning, som man kan få stor glæde af at have.

Kristelig a-kasse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.