Søg lån med hurtig udbetaling

Hos Mikonomi.dk kan du søge et lån fra din smartphone. Dette kaldes et SMS-lån, og defineres som et mindre online lån, der typisk ikke overstiger 20.000 kr. i lånebeløb og kan tages med det samme fra din smartphone. SMS-lånet har som regel en lav løbetid på maksimum tolv måneder og et forholdsvist lavt lånebeløb, fra 10.000 kr. Denne form for lån kendes også som mobillån, mikrolån, lynlån eller kviklån. Fremgangsmåden med et SMS-lån er gennem årene erstattet med online formularer, men begrebet dækker fortsat over et mindre lån med hurtig udbetaling. Denne form for lån er til dig, som søger en nem og hurtig udbetaling. Her på siden finder du en guide til at låne penge og få dem med det samme, på Mikonomi.dk. 

Guide til at tage et SMS-lån

Processen for at tage et forbrugslån, eller SMS-lån, forløber således at en ansøgning udformes, hvilket er en simpel og nem fremgangsmåde – og så kan det gøres via din smartphone. Som navnet antyder, var idéen oprindeligt at man kunne tage et lån over SMS og selvom denne fremgangsmåde nu er erstattet med NemID, dækker begrebet stadig over et mere bekvemmeligt lån – det er ligeledes nemmere at få godkendt sin låneansøgning på denne måde. Hvis du overvejer at foretage et SMS-lån, vil forløbet som regel se således ud:

  1. På Mikonomi.dk kan du finde det bedste lån i oversigten. Der skal blot indtastes det ønskede lånebeløb.
  2. Efterfølgende gives en overskuelig sammenligning af dine lånemuligheder.
  3. Når du har fundet det rette lån, klikkes der blot på knappen “ansøg lån”, hvorefter du linkes over på den pågældende låneudbyderes hjemmeside. Herefter guides du til hvordan lånet skal tages – oftest enten via SMS eller udfyldelse af ansøgning direkte på siden (dette kan også gøres på din telefon).
  4. Når ansøgningen om lånet er sendt afsted, skal du vente på godkendelse. Dette tager ofte kun få minutter. Låneudbyderen laver en kreditvurdering af dig som låner.
  5. Ved godkendelse af lånet kan du forvente pengene på din konto inden for én time, medmindre der ansøges uden for udbyders åbningstid. Hvis dette er tilfældet, vil pengene udbetales senest kl. 9 næste hverdag.

 

Processen er 100% sikkert at låne via din smartphone og – som tidligere nævnt – en nem og bekvem løsning til dig, der har behov for et hurtigt lån. Processen føres af Finanstilsynet, der fører tilsyn med alle de finansielle virksomheder i Danmark. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.