Skab økonomisk tryghed med forsikringer

Verden forandre sig konstant, og det er ikke til at vide hvordan morgendagen ser ud. Derfor er det vigtigt at forsikre sig, og dermed lave hullerne i sikkerhedsnettet så små som muligt. Når du bliver medlem af en a-kasse, så er det lige præcis dette som du gør. I tilfælde af at du bliver arbejdsløs, så sikre du dig en lidt højere indkomst i den periode, hvor du står uden et job. Det er rigtig vigtigt, og kan gøre en stor forskel. Sikkerhedsnettet bliver her meget stærkere, end hvis du kunne risikere at komme på kontanthjælp, og specielt som regeringen hele tiden kigger på hvordan kontanthjælpen skal forringes.

Der er dog også andre forsikringer du bør kigger på, så du kan sørge for at du har et ordentlig net til at gribe dig i tilfælde af at dagen i morgen ikke ser helt lige så lyserød ud, som den burde.

Ekstra lønsikring hos din a-kasse

Første skridt du kan overveje for at gøre nettet endnu mere finmasket er at få en tillægsforsikring hos din a-kasse eller et forsikringsselskab. Har du i dag høje udgifter, som ikke er noget problem at betale i dag, da du har et godt job, men som du ikke vil kunne betale hvis du bliver fyret, så kan det være smart med en ekstra forsikring. Her er det blandt andet muligt at tegne forsikringer som sikre dig 85% af den løsn du har nu. Eksempelvis vil du, hvis du har en løn på 36.000 kr om måneden kunne få ekstra 10.000 udbetalt mens du er arbejdsløs udover dagpengene, hvis du har tegnet sådan en forsikring.

Ulykkesforsikring

Mange tænker måske ikke at denne forsikring har meget med arbejde at gøre, men det har den nu alligevel i mange tilfælde. Hvis du kommer til skade, og lige pludselig ikke kan lave det samme arbejde mere, så ender du let med at stå uden et job. Hvis du har en ulykkesforsikring, så kan du sikre dig en sum penge til at komme videre, og måske få tid til at videreuddanne dig eller på anden måde give dig nok tid til at du kan komme videre. Mange tænker at de kan spare ulykkesforsikringen væk, men ved at have den, så gør du igen nettet under dig meget mere finmasket, og sikre at din fremtid ikke hænger i en tynd tråd på samme måde som ellers.

Tjek om du har den billigste forsikring

Forsikringer koster selvfølgelig penge, og dette er for mange også grunden til at de måske har valgt det fra. I stedet for at vælge forsikringerne fra, så vil jeg dog i stedet anbefale at du sørger for at undersøge markedet, og få valgt de billigste løsninger. Forsikringerne behøver slet ikke at være så dyre, og hvis du i dag sidder med forsikringer, som du syntes du betaler en formue for, så kan du med stor sandsynlighed spare et par tusinde kroner ved at lave en simpel sammenligning af forsikringer.

Du kan læse mere om forsikringer, og hvordan du kan spare på dine forsikringer på Forsikring.guru. Den almindelige danske familie spare et sted mellem 2000 kr og 3000 kr om året, ved at have været forbi siden og fået tilbud på forsikringer. Med den besparelse, så er der jo pludselige også snildt råd til a-kasse eller lønsikring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.